logo
zaterdag 11 juli 2020
Text Size

Vragen ???

Is een nabehandeling noodzakelijk?

Ja, wel als u de nagel mooi en in goede conditie wilt houden. Uitstellen van een nabehandeling kan de natuurlijke nagel in een slechte conditie brengen. Om infecties of beschadigingen te voorkomen is tijdig nabehandelen noodzakelijk.
Na enkele weken groeien de nagels uit, en raken ze de balans kwijt, waardoor deze eerder kunnen beschadigen en breken. Met een nabehandeling worden de nagels weer hersteld waardoor ze in optimale conditie blijven.

Meestal moeten de nagels om de drie à vier weken nabehandeld worden, dit hangt af van de groeisnelheid van uw eigen nagels.
Wanneer u slechts eenmalig kunstnagels wil (bijvoorbeeld voor een bruiloft) is het aangeraden deze daarna weer professioneel te laten verwijderen.

LET OP:

Heeft u al een set gelnagels bij een andere nagelstyliste laten zetten en wilt u door omstandigheden een nabehandeling bij mij laten doen? Omdat niet alle merken compatibel met elkaar zijn adviseer ik u dan eerst de reeds aangebrachte gelnagels te verwijderen alvorens een nieuwe set te plaatsen.

Ik kan i.v.m. mijn werk geen lange nagels hebben

Dit is geen probleem.
Ik kan u nog steeds mooie en verzorgde nagels aanbieden met elke gewenste lengte, dus ook voor mooie en korte nagels kunt u langskomen!

Zijn kunstnagels schadelijk voor je eigen nagels?

Nee, het dragen van kunstnagels is niet schadelijk voor de natuurlijke nagels. De wijze van verwijderen van kunstnagels kan wel schadelijk zijn, doordat kunstnagels er vaak afgepeuterd worden. Dat is wel schadelijk voor de natuurlijke nagels en kan onherstelbare schade aanrichten! De enige juiste manier is het professioneel verwijderen van kunstproduct door te vijlen en gevolgd door een verzorgende behandeling.

Als het me niet bevalt, kunnen de kunstnagels er dan weer af?

Ja, maar ik adviseer wel om hiervoor een afspraak te maken om deze op een professionele manier te laten verwijderen. Probeer ze er niet zelf af te halen door te breken of bijten omdat dit de natuurlijke nagel zal beschadigen.